<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1025801690863448&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Kaverille kanssa – suosittele 25€ alennusta vakuutuksestasi!

POP Vakuuttaja | 30. tammikuuta 2020

Nyt lantiota pyörittävät kaverit kunniaan. Kun POP Vakuutuksen asiakkaana jaat vakuuttamisen ilosanomaa ja saat kaverisi asiakkaaksemme, saatte molemmat 25€ alennusta vakuutuksesta.

Tammikuu lähenee loppuaan ja uusi vuosi, uusi minä -haaveet voi siirtää taka-alalle. Eihän ne tänäkään vuonna onnistuneet ja turhaan hankit itsellesi kuntosalikortin. Ainut asia, mitä sillä saatiin aikaan, oli pettynyt kaverisi, joka sai sinut alun perin innostumaan pumppipamppikortin ostamisesta.

Seuraava suosittelu on huomattavasti helpompi, parempi ja edullisempi – tunnettuun POP Vakuutuksen tyyliin. Tähän suosittelusopimukseen ei kuulu hikeä, kipeitä lihaksia tai eksoottisia koreografioita, vain vakuutuksia. Ai niin ja alennuksia.

Tehtävän suorittamiseen vaaditaan simppelit kolme kohtaa. Se on siis huomattavasti helpompaa kuin ne tanssikuviot, joissa olet jatkuvasti kolme tahtia myöhässä, eikä twerkkauksesi vain onnistu niin kuin muilla. Kas näin:

  1. POP Vakuutuksen asiakkaana kirjaudu Oma Palveluun, josta löydät henkilökohtaisen suosittelukoodisi.
  2. Jaa suosittelukoodisi tutullesi (vaikka sille, jolla hulahulavannekin pyörii, ärsyttävää!).
  3. Kun latinolanne aloittaa POP Vakuutuksen asiakkaana, saatte molemmat 25 euroa alennusta.

Mikä parasta, voit jakaa koodisi koko lantionpyöritysporukallesi. Aina kun joku heistä liittyy POP Vakuutuksen asiakkaaksi, saat tuon saman 25 euron alennuksen.

Kun oikein jakelet, voi parhaimmillaan vakuutuksesi maksaa vain minimihinnan, vaivaiset 25 euroa vuodessa. Pian on hukkaan heitetyt kuntosalikorttirahat jo kerrytetty.

Ps. Lantionpyörittelijälle suosittelemme lisäksi tapaturmavakuutusta. Ihan vaan lantion vuoksi.

Suosittele, niin killingit kilisevät.

Lue lisää
POP Vakuutus Suositteluohjelma

Kategoriat     Elämän tarkoitus


Palaute