<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1025801690863448&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Painaako hormonivaje, houkuttaako pärrä? Näistä tiedät eläväsi keski-ikää!

POP Vakuuttaja | 22. tammikuuta 2020

Keski-ikä tulee, halusitpa tai et. POP Vakuuttajalla on valitettavasti siitäkin kokemusta, ja nyt kerromme ne merkit, joista sinäkin tunnistat eläväsi keski-ikää. 

1. Olet vakuuttanut vaikka ja mitä. 

Keski-ikäisen elämänkokemuksella sitä tietää, että turhat riskit on turhia ja varautuminen kannattaa. Siksi vakuutuksia löytyy jos jonkinmoista: on ajoneuvoa, kotia, tapaturmaa ja henkivakuutusta. POP Vakuuttaja on tietysti sitä mieltä, että se on hyvä homma se. Olemmehan me vakuutusyhtiö ja rakastamme keski-ikäisiä. 

2. Olet katsellut moottoripyöriä sillä silmällä.

Keski-iässä hormonitasot heiluvat ja erilaiset lelut ja mielialaa kohottavat palvelut alkavat kiinnostaa. Jos olet siis harkinnut moottoripyörän, cruiserin, kasvojenkohotuksen tai personal trainerin hankkimista, lähestyt luultavasti keski-ikää tai olet jo siellä. Lisäksi haluat varmaan myös osallistua Moottoripyörämessulippujen arvontaan


3. Masu alkaa kasvaa. 

Eikä se (luultavasti) johdu raskaudesta. Ainakaan miehillä. Siksi jokaiselle keski-ikäiselle tai sitä lähestyvälle suosittelemme auton katsastuksen lisäksi omien elintapojen katsastamista. 

4. Nastakengät alkavat kiinnostaa.

Keski-ikäisessä ihmisessä on kaksi puolta: se, joka haluaa elämään extremeä ja se, joka haluaa jalkojen alle nastakengät. Ei kai ensi kesän triathlon-kisaa kannata pilata liukastumalla kotipihalla?

Nastojen lisäksi talven liukkailla kannattaa muistaa myös tapaturmavakuutus. Tosin jos olet keski-ikäinen, sinulla luultavasti on se jo.


4. Käyt vähintään toisella kierroksella.

Keski-ikään mennessä monella on ollut jo ainakin pari suhdetta. Hynttyyt on pistetty yhteen ja kannettu sitten erilleen. On pitänyt opetella keittämään itse puuronsa ja ottamaan kotivakuutus

Onneksi keski-ikä tarkoittaa myös sitä, että joka kierroksella viisastuu edes vähäsen. Ainakin ensi kerralla pitäisi osata paremmin valita se, kenen kanssa sohvakaupoille lähtee.

5. Janoat tietoa keski-iän merkeistä.

Jäit kiinni. Ei ne keski-iän merkit nuorempia taida kiinnostaa. 

Keski-ikäisten ja kaikkien muiden iloksi arvomme lippuja Moottoripyörämessuille. Osallistu 21.1.-26.1.2020.

Osallistu!
mp_kampanja_600x440

Kategoriat     Moottoripyörä  |  Elämän tarkoitus


Palautetta blogitekstistä? Anna palaa.