<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1025801690863448&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Näitä te kysytte, näihin me vastaamme. Eli UKK.

POP Vakuuttaja | 29. joulukuuta 2022

UKK. Ihminen on kova kyselemään. Hyvä niin. Siksi olemme koonneet meiltä usein kysyttyjä kysymyksiä. Ja mikä parasta, nyt myös kerromme niihin vastaukset. Kerrassaan mukavaa.

Ajoin kolarin. Mitä teen?

Jos aiheutit itse kolarin, liikennevakuutuksesi korvaa vastapuolen ajoneuvolle sattuneet vahingot ja henkilövahingot. Jos lisäksi oma ajoneuvosi sai osumaa, toivoaksemme sinulla on myös L- tai XL-kasko. Nimittäin niillä voit hakea korvausta myös oman ajoneuvosivaurioista. Vahinkoilmoituksen saat tehtyä POP Vakuutuksen verkkosivuilla tai soittamalla Korvauspalvelun numeroon 010 3910 394.

Joku muu aiheutti kolarin! Mitä teen?

Kolarin aiheuttanut osapuoli tekee vahinkoilmoituksen omaan vakuutusyhtiöönsä. Hänen liikennevakuutuksestaan korvataan sinulle ja kulkupelillesi aiheutuneet vahingot. Se on hyvä se. Jos sinulla on L- tai XL-kasko, voit käyttää omaa kaskovakuutustasi ensisijaisesti ajoneuvosi vaurioiden korjauttamiseen, mikäli siltä tuntuu. Nämä vahinkokulut haetaan kolarin aiheuttaneen osapuolen vakuutusyhtiöstä ja oma mahdollisesti laskenut bonustasosi palautuu ennalleen.

Miten saan Green Cardin?

Näitä on kahta tyyppiä. Toisen saat, kun lätkit aikasi palloja veteen ja pukeudut ruutuhousuihin. Ja sen toisen (kansainvälisen todistuksen liikennevakuutuksen voimassaolosta) saat tilattua Oma Palvelusta. Se toimitetaan vakuutuksenottajan kotiosoitteeseen eli kannattaa toimia hyvissä ajoin. Jos tarvitset Green Cardin kiireellisesti, voit tilata sen soittamalla asiakaspalveluun. Asiakaspalvelumme voi toimittaa Green Cardin nyt myös PDF-tiedostona sähköpostiin.

Sattui vahinko. Mitä teen?

Riippuu pitkälti vahingosta. Jos esimerkiksi söit vahingossa karkkia, vaikkei ollut karkkipäivä, saat anteeksi. Jos unohdit mielitiettysi syntymäpäivän, yritä lepytellä. Kokeile kukkia, ne usein toimivat. Mutta jos jotakin vakuutettua meni rikki, tutustu vahinkokohtaisiin korvausohjeisiimme ja täytä tarvittaessa vahinkoilmoitus. Mikäli vahinko liittyy tuulilasiisi, voit viedä autosi lasin korjattavaksi tai vaihdettavaksi suoraan yhteistyökumppaneillemme Carglassille, InCarille tai Autoklinikalle ilman vahinkoilmoituksen tekemistä.

Mikä ihmeen Oma Palvelu?

Oma Palvelusta saat tietoa vakuutuksistasi, voit olla yhteydessä asiakaspalveluun, tehdä vahinkoilmoituksen, rekisteröidä uuden ajoneuvosi ja sen semmoista. Oikein hyvä ja helppo, tulet huomaamaan.

Lisää kysymyksiä ja vastauksia löydät puolestaan nettisivuiltamme.

popvakuutus.fi
Usein Kysytyt Kysymykset ja vastaukset osoitteessa popvakuutus.fi.

Kategoriat     Elämän tarkoitus  |  Auto


Palaute