<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1025801690863448&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Ystävänpäivä lähestyy, yllätä luikertelemalla

POP Vakuuttaja | 14. helmikuuta 2023

Kyllä näitä turhia juhlapäiviä sitten riittää. Eikä tähän päivään edes liity mitään herkullista baakkelssia. Kultasi kyselee, mitä ”kivaa” olet ystävänpäiväksi keksinyt. Jaa-a. Tekisikö mieli hypätä tuon vaaleanpunaisen päivän yli, mutta keinot ovat karkuteillä? Jälleen elämääsi helpottaaksemme kokosimme perusteluja, joiden avulla pääset luikertelemaan pois armaasi ystävänpäiväodotuksista.

”Aamiainen sänkyyn olisi aika ihana.”

Kaiken pahan alku ja juuri on aamiainen sänkyyn. Mahdollisuudet mokata päivä ensimetreillä ovat valtaisat, kun kananmuna tarttuu kiinni pannuun ja kuuma kahvi kaatuu rakkaasi reisille. Ei ole viileetä – kirjaimellisesti. Pahimmassa tapauksessa tapaturmavakuutus pelastaa.

”Muistathan ostaa jonkun oikein ison kukkakimpun.”

Vai kukkia. Kukkien hankintaan liittyy vahvasti myös isoisoäitisi perintövaasi, jolla on tunnearvon lisäksi rahallista arvoa. Maljakko rikkoutuu jo pelkästään ajatellessani, kuinka Vuffe heilauttaa häntäänsä, kulta heilauttaa tukkaansa tai sinä heilautat kättäsi eläytyessäsi ilmakitarasooloon. Se siitä vaasista sitten.

”Oi, rakkausballadi sopisi niin hyvin ystävänpäivään.”

Balladin soittaminen ei kannata. Etenkään ilmakitaran avulla – mieti sitä mummelin maljakkoa.

”Mikä mahdollisuus kokeilla jotakin uutta reseptiä.”

Sinullahan on jo äidin makaronilaatikko-ohje. Turhaa haaskata aikaa uuteen reseptiin, kun sillähän pärjää tosimies ja -nainen niin arjessa kuin juhlapäivänä. Jos tämä perustelu ei mene läpi, niin muistuta mussukkaasi seuraavasta todennäköisestä tapahtumaketjusta:

  1. Kätesi ovat keittiöpuuhissa liukkaat.
  2. Kurkkaat uutta reseptiä kännykästäsi.
  3. Kännykkä solahtaa hyppysistäsi.
  4. Se tipahtaa kivilattialle.
  5. Kuulu se inhottava ääni, kun näyttö pirstaloituu. Semmoinen krkrx.
    Taatusti tuttu.

Ainoa onni on kotivakuutuksen rikkoutumisturva.

”Ja siis kynttilöitä. Niitä vaan on oltava romantiikan takaamiseksi. IHANAAA!”

KAMALAAA. Viattomilta näyttävät tuikut jäävät herkästi vartioimatta ja kas, peto on irti.

Jos jostain kumman syystä partnerisi ei niele näitä perusteluja, ei vaihtoehdoksi jää kuin laittaa kaikki peliin lähtien siitä, että keität kahvin henkilökohtaisesti Brasiliasta hakemistasi kahvipavuista ja lypsämästäsi kauramaidosta. Jos heikotuksesta huolimatta päädyt tähän kaikkeen, suosittelemme (kynttilän) lämmöllä hankkimaan ainakin kotivakuutuksen, jotta saadaan pidettyä hankalinkin mielitietty tyytyväisenä. Lisää ideoita täydelliseen ystävänpäivänviettoon saat taatusti rakkaaltasi, sen koti- ja tapaturmavakuutuksen puolestaan meiltä. 

Nyt niitä vakuutuksia. Edullinen keino pitää mielitietty mielissään.

Täältä.
POP Vakuutus Kotivakuutus

Kategoriat     Koti  |  Elämän tarkoitus


Palaute