<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1025801690863448&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Kiinnostaako kokea Selviytyjät Suomi? Mene talviselle mökille.

POP Vakuuttaja | 4. helmikuuta 2020

Hyisevän kylmää, Atlantin märkää ja pimeää kuin mörön luolassa. Ketäpä ei houkuttelisi viikonloppu talvisella mökillä. Itse talvesta ei ole tietoakaan, mutta talvinen mökkireissu silti vaatii selviytymiskykyä. Päätä oletko Nössö vai Selviytyjä, ota ohjeet haltuun ja suuntaa viettämään talvista mökkiviikonloppua.

 1. Nössö: Tiedustele, onko mökille mahdollista saada lumiaura auraamaan reitin mökille. Sitten vain pikkuautolla pihaan asti. Mukavaa.
  Selviytyjä: Selviytyjät-koettelemus alkaa siitä, kun auraat itse tiesi metsän siimekseen. Puolinössöt pakkaavat mukaan lapion, mutta voittamaan tulleet auraavat tien käsin. Paljain käsin, ilman edes auton etuvalojen kajoa, susien ulvoessa ja mesikämmenen auttaessa.

 2. Nössö: Huolehdi, että autossasi on taskulamppu paristoineen. Pimeää on, taskulampulla pärjäät. Jos oikein haluat helpotusta, niin huussireissuille kannattaa ottaa otsalamppu mukaan.
  Selviytyjä: Selviytyjä ei pelkää pimeää ja näkee tehdä tarpeensa lampuittakin.

 3. Nössö: Ota mukaan riittävästi ruokaa, ja huomioi koti- ja mökkikeittiön erilaiset fasiliteetit.
  Selviytyjä: Nyt on tarkoitus nääntyä ja käyttää kaksi vuorokautta yhden kookospähkinän avaamiseen. Vaihtoehtoisesti voit kokeilla kalaonneasi pilkkimällä seitinohuella järvenjäällä.

 4. Nössö: Myös vettä on hyvä olla mukana, sillä kaivo ja vesiputket saattavat kovan pakkasen (minkä?) vuoksi olla jäätyneet. Hrr!
  Selviytyjä: Kyllä sitä on ennenkin ilman juomavettä pärjätty. Ja jos koet ettet pärjää, niin aina voit tislata lunta. Jos sitä olisi.

 5. Nössö: Pue päällesi riittävästi vaatetta. Hyytävän talven viilentämä mökki ei lämpene puoleen tuntiin. Näissä hetkissä tuoksukynttilät auttavat nössön oloa.
  Selviytyjä: Kun saa pakata kolme henkilökohtaista tavaraa mukaan, sitä miettii tarkasti, ovatko vaatteet niin tarpeellisia. Äkkiäkö Selviytyjä tuunaa päällepantavaa kuusenoksista tai kaatamansa hirven turkista.

Tänä talvena Selviytyjät Suomi Mökkiversio on mielettömän kevyt, jopa lälly, kiitos ilmastonmuutoksen. Harjoittele siis nyt, ensi vuonna antaa tulla lumen ja selviytymismielen kahta kauheammin tupaan. Sääoloista huolimatta suosittelemme sekä Nössöille että Selviytyjille mökkivakuutusta.

Joku raja selviytymiselläkin.

Vakuuta mökkisi.
Mökkivakuutus

Kategoriat     Matka  |  Koti


Palautetta blogitekstistä? Anna palaa.