<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1025801690863448&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

3 syytä kilpailuttaa kotivakuutus

POP Vakuuttaja | 18. syyskuuta 2019

Uuteen kotiin on kivaa ostaa koristetyynyjä. Uuden kotivakuutuksen kilpailuttaminen taas on tylsää. Tee se silti. Annamme kolme syytä.  

1. Pakko.

Pakko ei tietenkään ole kuin kuolla ja hankkia autolle liikennevakuutus. Toisin sanoen kotivakuutus on vapaaehtoinen. Laki ei velvoita sitä ottamaan.

Kuitenkin osa vuokranantajista vaatii vuokralaiselta kotivakuutusta ja toisaalta: kuka ei haluaisi suojata omaisuuttaan?

Vanhan kodin vakuutus ei valitettavasti kulje muuttokuorman mukana. Jos siis haluat uudelle kodillesi vakuutuksen, mene vakuutuskauppaan. Mene vakuutuskauppaan suoraan kulkematta kotiovesi kautta. 

2. Tarpeet.

Yllätys, yllätys: tarpeesi saattavat kodinvaihdossa muuttua.

Ehkä uuden kotisi vuokranantaja vaatii laajempaa kotivakuutusta kuin edeltäjänsä. Tai muutat kenties omistusasuntoon ja haluat suojata kiinteät sisusteet paremmin. Ehkä aiempi kotisi oli kerrostalossa ja uusi puolet isommassa omakotitalossa.

Netistä löytyy tietoa kotivakuutuksen sisältämistä turvista. Annamme ystävän neuvon: sepustukset kotivakuutuksen sisällöstä kannattaa lukea. Muuten on aika vaikeaa hankkia vakuutus, joka varmasti vastaa tarpeisiisi.

3.  Raha.

Yleensä elämästä ei selviä hengissä eikä muuttamisesta ilman ylimääräisiä kuluja. Jos satut onnistumaan kummassakin, tarjoamme sinulle kahvit.

Kaikille muille ehdotamme vakuutuksen kilpailuttamista. Kilpailuttamisen avulla säästyneet pennoset voit sitten vaikka käyttää itse ostettuun kahviin. Tai niihin koristetyynyihin.

Kun vaihdat osoitetta, vaihda vakuutuksesi meille.

Ota kotivakuutus
blogi_kotivakuutus_icon_small-1

Kategoriat     Koti


Palaute