<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1025801690863448&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Kilometripohjainen autovakuutus Pirjolle, Matille ja muille suomalaisille

POP Vakuuttaja | 20. huhtikuuta 2020

Elämme eriskummallisia aikoja, ja meidät löytää nyt omista kodeistamme. Autot puolestaan, ne seisovat pihoissa ja parkkipaikoilla. Vähiin jäävät ajokilometrit. Lue Pirjon, Matin ja suomalaisen tarinat kilometreistä, joita he eivät aja.

Tapaus  kauppakassiauto

Hän on Pirjo. Pirjolla on mies Pasi ja kaksi koiraa. He asuvat Vantaalla hyvien kulkuyhteyksien päässä, joten sekä Pirjo että Pasi kulkevat töihin julkista liikennettä käyttäen. Se on paitsi ympäristöystävällistä, myös usein nopeampaa. Harrastuksiin kuuluu lähinnä koirien ulkoilutus lähiympäristössä. Tähän ei autoa tarvita. Kesäaikaan Pasi tykkää myös pyöräillä. He kuitenkin omistavat auton, koska kauppareissuilla se on verraton apu. Lisäksi auto on avain sukulaisten vieraaksi kesämökeille. Pirjo ja Pasi tarvitsevat siis autoaan, vaikka suurimman osan ajasta se seisoo tyhjänpanttina pihassa. Siksi Pirjo – puolisonsa harmiksi – kutsuu sitä kauppakassiautoksi.

Tapaus kakkosauto

Hän puolestaan on Matti. Matin perheeseen kuuluu vaimo Mirva ja lapset Emmi ja Anna. He asuvat Oulussa. Matti taittaa työmatkansa työsuhdeautolla, Mirva puolestaan on työmatkapyöräilijä. Huh, hyvä Mirva. Perheessä on kuitenkin toinen auto lähinnä tyttöjen harrastuskuljetusten takia. Jääkiekkoharjoituksiin on hankala mennä bussilla välineiden takia, joten Mirva kuskailee Emmiä Raksilaan. Matti puolestaan on ottanut vastuulleen Annan kyyditykset voimistelutreeneihin jopa kuutena päivänä viikossa. Suhaamisesta huolimatta tuolle autolle ei kilometrejä vuositasolla kauheasti kerry.

Tapaus suomalainen ja korona-auto (satua?)

Olipa kerran Suomessa asuva ihminen. Sitten iski poikkeusolot, ja hän jäi etätöihin. Kuntosali suljettiin eikä lapsiakaan tarvinnut kuskata harrastuksiin. Suomalaisen auto seisoi pihassa ja häntä harmitti maksaa kilometreistä, jotka jäivät nyt ajamatta. Häntä ärsytti kovasti ja hän purki tuntojaan somessa. Näin tyypillinen suomalainen toimii. Hän vaati vakuutusyhtiöitä mukaan talkoisiin kansakunnan pelastamiseksi, kunnes joku kertoi hänelle jo olemassaolevasta vaihtoehdosta.

Niinpä. POP Vakuutuksen kilometripohjainen autovakuutus on juuri tällaisia tilanteita varten. Fakta on, että mitä enemmän ajaa, sen suurempi on todennäköisyys vahingoille ja pikkukolhuille. Näin ollen meillä POP Vakuutuksella enintään 20 000 kilometriä vuodessa ajavat ansaitsevat alennuksen sekä liikenne- että kaskovakuutuksesta. Ja yli 70 % meistä suomalaisista kuuluu tähän "vähän ajavien" joukkoon.

Siispä testaa, oletko oman elämäsi Pirjo tai Matti, ja sopisiko kilometripohjainen autovakuutus juuri sinulle.

Alennus voi olla jopa 25 %.

Laske oma säästösi.
Älä maksa kilometreistä, joita et aja. Valitse kilometripohjainen autovakuutus ja säästä jopa 25 %.

Kategoriat     Elämän tarkoitus  |  Auto


Palaute